Z+PHARMA

"UW GEZONDHEID, SAMEN DRAGEN WE ER ZORG VOOR!"

Z+PHARMA streeft er elke dag naar om samen met u, uw arts, verpleegkundigen en andere partners uit de gezondheidszorg te komen tot een optimale gezondheid. Dit doen we door u te bij te staan op een persoonlijke en deskundige wijze.

De patiënt staat centraal in onze zorgverlening dus we nemen uitgebreid de tijd om u duidelijk en verstaanbaar advies te verschaffen. Wij hebben een breed assortiment geneesmiddelen en focussen ons op een doorgedreven medicatiebegeleiding. Zo besteden we veel aandacht aan het correct gebruik van uw geneesmiddel, bewaken we mogelijke interacties met andere geneesmiddelen en informeren we u over mogelijke bijwerkingen.

Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in dermocosmetica a.d.h.v. huidanalyses en bieden we voedingssupplementen aan voor topsporters. Bovendien zijn ambulante en residentiële bewoners van woonzorgcentra meer dan welkom voor individuele medicatievoorbereidingen.

Deze specifieke farmaceutische zorg houden we op peil door voortdurend te investeren in de opleiding en de kwaliteit van ons apothekersteam. Spring gerust eens binnen in de apotheek. Wij staan graag tot uw dienst.

Op deze website kan u terecht voor informatie omtrent uw gezondheid, geneesmiddelen en allerlei tips om uzelf fit te houden. Via de verschillende thema’s vindt u documentatie, nieuwsartikels, websites en apps … Kortom alles wat met gezondheid te maken heeft.

Er staan telkens verwijzingen bij naar geneesmiddelen en verzorgingsproducten die u kan bestellen of reserveren via onze webshop. Indien u vragen heeft over medicatie of andere persoonlijke gezondheidsproblemen, kan u die stellen via "stel een vraag". U kan ons ook altijd mailen of telefoneren op onderstaande contactgegevens.

Tot binnenkort!

 

Team

Simons Björn Apotheker (titularis-eigenaar) bjorn@zpharma.be
Colpin Karla Apotheker (eigenaar)  karla@zpharma.be
Heyrman Stefanie Apotheker (adjunct) stefanie@zpharma.be
De Baer Delphina Apotheekassistent delphina@zpharma.be
Van den Branden Nikita Apotheekassistent nikita@zpharma.be
Meyskens Vicky Apotheekassistent info@zpharma.be