Samenwerken voor een fitter en gezonder leven!

Kine Partners

Wij zijn er van overtuigd dat je welzijn en gezondheid optimaal kan nastreven door met verschillende partners samen te werken. Je moet de krachten bundelen en ieder zijn expertise ten volle benutten om de optimale gezondheid van de cliënt centraal te plaatsen. 
Onze slogan luidt immers: Uw gezondheid, samen dragen we er zorg voor! 

Om die optimale gezondheid na te streven, is één van de belangrijkste pijlers: voldoende lichaamsbeweging. Meer bewegen en sporten maken ons fitter en gezonder, we leven er langer door en zien er beter uit. Zelfs onze levenskwaliteit gaat erop vooruit.Geen reden dus om niet uit je luie zetel te komen en je wandel- of sportschoenen aan te trekken. Vooruit met de geit!

Voor elk type sporter gaan we een oplossing op maat zoeken om verantwoord te sporten, want niet iedereen heeft dezelfde doelstellingen en verwachtingen van zijn "sportprestaties". In een persoonlijk gesprek kunnen we tips aanreiken vanuit onze expertise en interesse in verschillende sporten of we kunnen een specifieke doorverwijzing doen naar de verschillende kinesisten waar we mee samenwerken.
Onze Kine Partners zijn allemaal specialisten binnen hun vakgebied en kunnen je begeleiden op vlak van kinesitherapie, personal training, sportvoeding, bikefitting, screening, ...

Daarnaast kunnen we in de toekomst ook workshops en groepslessen aanbieden.

Als Kine Partner dragen we volgende eigenschappen hoog in het vaandel:

  • kwaliteit
  • deskundigheid
  • veiligheid
  • innovatie
  • eerlijkheid
  • vriendelijkheid en respect
  • onafhankelijkheid

 Wil je meer weten? Neem gerust contact op via advies@zpharma.be

Onze Kine Partners

                  

B-Fysio bvba

Madrasstraat 44

2000 Antwerpen 

T. +32 494 39 18 41

E. info@b-fysio.be 

www.b-fysio.be

Facebook B-Fysio

 

 

Samstag32

Prins Albertstraat 48

9100 Sint-Niklaas

T.+32 3 777 71 06

E. hello@samstag32.be

www.samstag32.be

Facebook Samstag32

 

In nauwe samenwerking met onze Kine Partners kiezen we enkel voor kwaliteitsvolle producten (bv. bandages, steunverbanden, steunkousen, tapes, ...) en voedingssupplementen. Vind je iets niet? Neem gerust contact met ons en wij bieden een oplossing op maat voor uw probleem.

advies@zpharma.be

 

Webshop categorieën: