B2B gezondheidsoplossingen

Al gehoord van de bedrijfsapotheker?

Of u nu werkt voor een kleine KMO of voor een multinational, gezondheid is van primordiaal belang voor elke werknemer! Daarbij staat veiligheid en preventie op de bedrijfsvloer centraal. De (bedrijfs)apotheker kan hier een belangrijke rol spelen. Naast het leveren van kwaliteitsvolle producten geeft hij gericht advies, zowel mondeling als schriftelijk materiaal. Hij kan ook een rol spelen bij de preventie zodat er veiliger gewerkt kan worden of minder werknemers thuis moeten blijven wegens ziekte. Verder kan de apotheker advies gegeven over gelijkwaardige alternatieven voor producten in de bestaande bedrijfsapotheek zodat ook het budgettaire plaatje blijft kloppen, zonder in te boeten op kwaliteit.

Het apotheekteam van Z+PHARMA heeft al enkele jaren ervaring in de bedrijfswereld in en rond Zwijndrecht. Zo is geen enkel bedrijf hetzelfde en heeft ieder zijn eigen behoeften. Wij kunnen perfect on-site een kijkje komen nemen om ons een duidelijk beeld te vormen van de noden van elk bedrijf. Dit kan eventueel  in nauw overleg met de bedrijfsarts of -verpleegkundige.

Heeft u een kleine KMO? Geen probleem, wij stellen ook kleine EHBOkoffers op maat samen, dit in overeenstemming met de vigilerende wetgeving, maar ook in functie van uw bedrijfstak of -cultuur.

Interesse in een vrijblijvend gesprek? Bel ons op 03/252.80.01 of stuur een email naar advies@zpharma.be